top of page

Vem är Jag?

Jag heter Gabriele, är diplomerad massör  med utökat kompetens i riktning mot med. massageterapeut.

Jag har bland annat gått flera pedagogiska och terapeutiska utbildningar i mitt liv, för både människa och häst.

Jordnära yrken som biodynamisk grönsaksodlare och mjölkproducent gör att jag står med båda fötterna på jorden. Jag har även lärt mig att köra stora maskiner, plöja jorden och annat som behövs för att bedriva ett stort lantbruk.

En period i mitt liv arbetade jag hos Farmartjänst, något som gav mig erfarenheter inom byggbranschen, stordjurhållningen, återvinningscentralen, sockerbruket, trädbeskärning, fruktodling mm. Även insikten i hur kroppens slits.

Arbetet med hästar i sammanlagt snart 30 år, har gett mig ett stort mått av självdisciplin, inkänningsförmåga, mjukhet, lyhördhet men även integritet och pondus. Detta har resulterat i en speciell metod att lära hästen och lära sig av hästen som jag kallar för Horsecommunication TWOWAY där hästen verkligen får komma till tals. Jag lärde mig koderna i deras sociala liv och blev upptagen som flockmedlem. Detta arbete öppnade upp till en mer andlig förmåga för djurkommunikation.

Mina utbildningar:

 

Förutom att jag är utbildad diplomerad massör i svensk klassisk massage, avancerad massage (utbildat av Svenska Hälsoteamet som står för djup och kunskap) , så är jag hästfysioterapeut och utbildad läkepedagog för barn och ungdomar (6-årig utbildning). I denna utbildning ingick även massage, och speciellt då den rytmiska massageformen efter Hauschka.

Jag är dessutom laserterapeut, djupvågs/fascieterapeut (bindväv) och certifierad i Dornmetoden, där jag arbetar med bäcken, ryggrad och leder.

Jag brinner för att kunna arbeta individuellt samt holistiskt med varje enskild individ. Utveckling i kropp och själ är viktiga byggstenar för vårt välbefinnande och därför vidareutbildar jag mig även till medicinsk massageterapeut och certifierad massör. 

Genom mina omfattande erfarenheter känner jag mig väl rustad inför denna spännande uppgift - att få möta Er i olika terapeutiska sammanhang.

Ha en fin dag och hjärtligt välkommen!             

profil.jpg
bottom of page