top of page

      Healing och  Vägledning
                   

spirit19.jpg

Healing med ärkeänglarna  och Chackra healing även på distans

Redan som barn har jag haft kontakt med änglar och en nära döden upplevelse i tonåren övertygade mig kraftfullt om att den andliga världen verkligen finns. 

Utbildningen till just denna  healingsform och metodik har har gjort genom Tania Magdalena .

 

Hur går det till?

 

När du kommer till mig ( du får räkna med ca 1 timme till 1t:15 minuter) så pratar vi lite först  och jag förklarar för dig hur du kan tänka kring formuleringen över hjälpen du behöver.Vi dricker kanske ett glas vatten eller te om du känner  att du vill har det. 

Du får dra ett änglakort som kommer till användning senare och vi pratar om dess budskap och betydelse för dig efter healingssessionen.

Efter det ber jag dig att lägga dig bekvämt  ner på bänken med en filt, att slappna av och blunda.

 

Jag kommer att gå runt dig ibland  ( ignorera detta) och även placerar kristaller i ett senare skede. 

 

Ibland får jag till mig budskap ifrån dina guider eller släktingar och vi kommer att prata om det sen.

 

Efter sessionen pratar vi   om det du upplevt, om kortet och om eventuella budskap. Gäller även Chackrahealingen 

En del känner inget mer än djupt avslappning ,pirrning eller  tung under sessionen. Andra kan uppleva färger , pirringar ,gungning, djupt frid etc .På dagarna därpå kan- precis som efter en kroppsligt behandling- uppträda trötthet, kanske en irritation eller ökat känslighet.

Tar det lugnt :-)

PRISET 

Varierar med tidsåtgången men räknar med 300 :- 30 minuter

OBS! VIKTIGT! Denna healing  är icke att anse som ersättning för läkarvård. Sluta aldrig med pågående behandling och medicinering som du ordinerats av läkare eller terapeut utan att först ha rådgivit med denne. 

 Vägledning genom olika (orakel)kort

 

Både healing, och vägledning med hjälp av Vägledningskort ( orakel) är i samband med ärkeänglarnas olika energier eller andra deck som kan ge djupa insikter och hjälp

Ärkeänglakorten (22) som används får endast de som har gått utbildningen och går inte att köpa.

Oändligt vacker med en text som man kan arbeta med på riktigt om man vill. De är alltid uppmuntrande, konkreta och positiva. Jag är till för att hjälpa dig att tolka kortet för din situation och hur du kan använda det även i fortsättningen.

HUR går det till i allmänhet? 

Antingen du är redan hos mig och vill ta tillfället i akt att dra ett eller flera  kort för du funderar över något, känner dig vilsen, eller blockerat både fysiskt och psykiskt.

Jag blandar korten medan du tänker på din fråga eller frågor . Du drar ditt kort och vi kan gå gemensamt igenom hur kortet kan/ ska tolkas. 

Men inget är så viktigt som dina egna funderingar i samband kring nyckelorden  ifrån kortet.

Du får med en kopia ifrån bilden och texten, eller tar ett foto så du kan titta på det, påminna dig om det och tillkallar just denne ängelns energi i ditt liv..

Eller du ringer tänker på dina frågor och jag drar ett kort åt dig. Det fungerar utmärkt. Sen pratar vi igenom allting precis som ovan.

 

Tidåtgång är mellan 20-30 minuter upp till 1- 1,5 timmar för livsläggningarna och det fungerar även över telefon.

 

Priset :  beror på tidåtgången och även dina ekonomiska förutsättningar 

 

 

45993900_2365290656820843_77548871732030
bottom of page