top of page

Referenser

Tack Gabriele för en fantastisk behandling. Jag var trött och hela kroppen värkte när jag kom till dig. Redan dagen efter så kände jag stor skillnad, var mycket smidigare och hade mer energi. Kände mig trygg och i säkra händer under hela processen med djupvågor, massage, och med eteriska oljor som doftade helt underbart. Jag har fått många massagebehandlingar genom åren men detta var det absolut bästa hittills, den gick verkligen på djupet.

Jag hade diverse problem i kroppen, med andra ord var jag i behov av en "helrenovering". Gabriele med sin kompetens och inkännande händer upptäckte snart alla muskelknutor och felställningar - både dom jag kände till och dom jag inte kände till. Hade ingen aning om att jag hade så många ömma punkter i kroppen. Efter varje behandling har mina besvär minskat och rörligheten ökat. Gabriele har gjort underverk med min kropp så jag kan varmt rekommendera henne och hennes "magiska" behandlingar. Anki Jönsson

Jag har lagt ner otroliga summor för besök hos kiropraktor och naprapat till följd av ridskador. Redan efter första behandlingen märktes en förbättring i ryggen vilket även där en ovärderligt för en ryttare och student som hänger över datorn med uppsatser och dessutom mockar var dag.

Enda negativa är att Ni inte är här på Gotland hela tiden!
Kram på er. Mathilda Drejer Gotland

Hej! Jag vill bara säga att jag verkligen märker, att en del blockeringar släppt i min kropp idag. Jag har jätte mycket att göra och var superfokuserad med mycket energi och ingen känsla av stress! Jag fått mer gjort idag än på mycket länge- känns fantastiskt :-) Tack igen <3   ( A.A)

Tack Gabriele! Jag har gått till ett antal massörer genom åren men du gör mer än ”massage”. Du behandlar kroppen, på olika sätt, efter vad just MIN kropp behöver, med djup/facievågsbehandling, Dornmetoden, mjukare eller kraftigare massage… Din holistiska syn på människan märks så tydligt.
Du har fantastiska, inkännande, händer som hittar var det finns problem i kroppen, t.o.m. problem som jag inte ens visste jag hade. Och du kan rätta till felställningar och låsningar med den mjuka Dorn-metoden som är mycket mer skonsam än kiropraktorns metoder.
Jag är otroligt känslig för vilken energi en människa utstrålar. Den goda energi du använder för att kommunicera med hästarna fungerar på människor också!
Kram!

Christina i Örnahusen

 

 

Jag vet inte rikitgt vad hon gjorde med min kropp men vad hon än gjorde så har ja inte haft ont mera. Hon är otroligt duktig och har en kännedom om kroppen som är faktiskt.

Emilia Henriksson

Jag är otroligt tacksam att Gabriele finns så nära till hands här på Österlen. Hon har behandlat både mina hästar och mig med bla. djupvågen de senaste två åren. Märker stor skillnad hos min äldre häst som haft många låsningar i både hals och bakdel och att han nu är otroligt mkt mjukare i kroppen och kan slappna av och sänka huvudet som han inte kunde tidigare. Gabriele har både en stark närvaro och intuition i kombination med en djup fysiologisk kunskap som gör att jag har stor tillit och slappnar av så att blockeringar i min kropp släpper på ett djupare energimässigt plan än bara fysiskt. Flera gånger har jag upplevt en total närvaro i min kropp efter behandling, speciellt med djupvågen. Jag uppskattar även Gabrieles förmåga att snabbt upptäcka snedheter och vridningar i min rygg och höfter och korrigera dom på ett väldigt milt men ändå effektivt sätt. Rekommenderar varmt!   Axina  Adler

Har haft ont i benen och med ett par behandlingar med djupvågen var allt i ordning igen.Nästa besök blir behandling ...rygg och nacke. Ser fram emot det. Kristina Lauinger

HÄSTAR:

Gabriele har behandlat två av mina hästar. Resultaten har varit över all förväntan. 
Mitt halvblod var låst och stel i nacken så pass att hon knappt gick att ställa. Efter behandlingen var hon mjuk och fin. Inga problem att ställa. Hon rörde sig även bättre efter behandlingen, mer bogfri och bättre övertramp. Det bästa är att resultatet håller i sig och att jag fått en glad och nöjd häst.
Vår ponny hade rejäl underhals, var stel i hals och nacke, hade fettnacke och var vid ridning ovillig att fatta galopp. Efter behandlingen är förändringen synlig med blotta ögat. Underhalsen är nästan borta, fettnacken är avsevärt mindre och hon är mjuk och fin i halsen.

Gabrielle har gjort ett utmärkt jobb med min häst, hans rörelsemönster går inte att jämföra med hur han rörde sig innan Gabrielle behandlar honom, han är piggare och gladare, och hans reaktion när hon behandlar honom visar att han verkligen gillar det. Har även fått stor hjälp med sadel, när annan person med känt namn lurat mig totalt. Gabrielles engagemang är utöver de flestas. Godhjärtad, varm och vill hästarnas väl!

bottom of page