top of page
Jogging
PRISER


Löpande timme 650   Halvtimme  380:-        laser : från 120:-( 10 minuter, efter det löpande)
Klassisk Svensk och avancerad massage, triggerpunkt ingår  
Det är en djupgående massageform som effektivt lösgör spänningar samt  ökar rörligheten. Naturligtvis anpassar vi trycket  efter Ditt  behov och Din mottaglighet.
Dornmetoden :
 Detta är en behandlingsform från Tyskland och godkänd här i Sverige av  KF.
Med denna metod kommer jag skonsamt åt de flesta snedheter  och många människor med skolios, roterat korsben och bäcken blir hjälpta av denna behandlingsform.
Du får övningar med dig hem. Små enkla rörelser som endast tar några sekunder och  dagligen utförda påskyndar de läkningen till ett hållbart resultat.

Laserbehandling:

MID Laser är en biologisk laser. Energin arbetar på cellnivå och får celldelningen att öka med upp till 500%.

MID laser används framgångsrikt mot till exempel artros, led- och senbesvär samt alla inflammatoriska processer i kroppen.

Den påskyndar läkning och kan t ex förkorta läkningstiden för benbrott. Det finns över 2000 studier som visar på laserns inverkan på kroppen.

Stretching

är mycket viktigare än vi tror för att upprätthålla och förbättra god resultat och för att förebygga skador.

Du får lära dig att stretcha rätt och blir stretchat av mig vid behov.

Berörings- Avslappningsmassage
När stressen är så stor att man knappt kan andas, när tankarna roterar, när kroppen värker och själen skriker så kan mjuk beröring vara enormt läkande och välgörande. Vi pratar om dina behov och anpassa beröringens styrka efter dina önskemål.

Djupvågsbehandling
Behandlingar med djupvågsmaskin som bygger på den nyaste forskningen kring bindväv.
Den vibrerar upp kroppens bindväv på cellnivå samtidigt som den är väldigt skonsam. 
Den ger  kroppen ett otroligt bra blodflöde in i minsta lilla vrå och kan bl. a. flytta på vätska som sitter fast. Vi använder oss gärna av fascievågen när du är sned, är roterad i bäckenet, frozen shoulder, whiplashskador e t c. innan andra behandlingsmetoder. Fascievågen kan ersätta vanlig och djupgående massage.

Terapeutiska behandlingar med Heta Stenar

Det är en behandlingsform som ger djup avslappning i hela kroppen. Särskilt bra för människor som är mycket ömma i muskulaturen, till exempel reumatiker eller personer med fibromyalgi, som undviker massage p g a smärta. Särskilt skönt under den kalla årstiden!

Även för dig som har svårt att slappna av ordentligt, och står under stor stress och press.

 

Hur går det till? Stenarna, som är olika tunga, värms upp till ca 60 grader och innan dom placeras ut läggs ett härligt badlakan på dig. Stenarna placeras inte på naken hud. Sen lindas du in i ännu ett badlakan från topp till tå.

 

Värmen börjar tränga in och stenarnas behagliga tyngd gör att värmen sjunker djupt in i muskulaturen.

Under denna process får du en underbar fotmassage som gör att du glömmer tid och rum ett tag. När du är riktigt, riktigt varm och avslappnad börjar själva massagen på de enstaka muskelgrupperna och även här används uppvärmda stenar.

Vi använder oss av ekologiska massageoljor för att de ska glida smidigt över kroppen och muskulaturen, som nu är uppvärmd, släpper in behandlingen utan motstånd.

Vi rekommenderar att du tar ledigt resten av dagen, då denna behandlingsformen går djupt och du behöver ta det lugnt efteråt!

Om jag får ge en personlig kommentar så sov jag i 14 timmar efter min första behandling. Helt underbart mot mina sömnstörningar!

bottom of page