top of page
Priser:
Löpande timme 560:-    Halvtimme  380:-     Energimassage 380:-     laser : från 120:-( 10 minuter, efter det löpande
Klassisk Svensk och avancerad massage, triggerpunkt ingår  
Det är en djupgående massageform som effektivt lösgör spänningar samt  ökar rörligheten. Naturligtvis anpassar vi trycket  efter Ditt  behov och Din mottaglighet.
Dornmetoden :
 Detta är en behandlingsform från Tyskland och godkänd här i Sverige av  KF.
Med denna metod kommer jag skonsamt åt de flesta snedheter  och många människor med skolios, roterat korsben och bäcken blir hjälpta av denna behandlingsform.
Du får övningar med dig hem. Små enkla rörelser som endast tar några sekunder och  dagligen utförda påskyndar de läkningen till ett hållbart resultat.

Laserbehandling:

MID Laser är en biologisk laser. Energin arbetar på cellnivå och får celldelningen att öka med upp till 500%.

MID laser används framgångsrikt mot till exempel artros, led- och senbesvär samt alla inflammatoriska processer i kroppen.

 

Den påskyndar läkning och kan t ex förkorta läkningstiden för benbrott. Det finns över 2000 studier som visar på laserns inverkan på kroppen.

Energimassage :

En härlig kombination av en behandling på meridianerna genom akkupressurtekniken varvat med vanliga djupgående massagegrepp.

Ökar ditt energiflöde snabbt och effektivt. Trycket anpassas efter din känslighet .

Perfekt för dig som behöver mer energi och för företagare som vill unna sin personal avslappning mellan varven som resulterar i en energikick efteråt.

Stretching

är mycket viktigare än vi tror för att upprätthålla och förbättra god resultat och för att förebygga skador.

Du får lära dig att stretcha rätt och blir stretchat av mig vid behov.

Djupvågsbehandling
Behandlingar med djupvågsmaskin som bygger på den nyaste forskningen kring bindväv.
Den vibrerar upp kroppens bindväv på cellnivå samtidigt som den är väldigt skonsam. 
Den ger  kroppen ett otroligt bra blodflöde in i minsta lilla vrå och kan bl. a. flytta på vätska som sitter fast. Vi använder oss gärna av fascievågen när du är sned, är roterad i bäckenet, frozen shoulder, whiplashskador e t c. innan andra behandlingsmetoder. Fascievågen kan ersätta vanlig och djupgående massage.

Terapeutiska behandlingar med Heta Stenar

Det är en behandlingsform som ger djup avslappning i hela kroppen. Särskilt bra för människor som är mycket ömma i muskulaturen, till exempel reumatiker eller personer med fibromyalgi, som undviker massage p g a smärta. Särskilt skönt under den kalla årstiden!

Även för dig som har svårt att slappna av ordentligt, och står under stor stress och press.

 

Hur går det till? Stenarna, som är olika tunga, värms upp till ca 60 grader och innan dom placeras ut läggs ett härligt badlakan på dig. Stenarna placeras inte på naken hud. Sen lindas du in i ännu ett badlakan från topp till tå.

 

Värmen börjar tränga in och stenarnas behagliga tyngd gör att värmen sjunker djupt in i muskulaturen.

 

Under denna process får du en underbar fotmassage som gör att du glömmer tid och rum ett tag. När du är riktigt, riktigt varm och avslappnad börjar själva massagen på de enstaka muskelgrupperna och även här används uppvärmda stenar.

 

Vi använder oss av ekologiska massageoljor för att de ska glida smidigt över kroppen och muskulaturen, som nu är uppvärmd, släpper in behandlingen utan motstånd.

Vi rekommenderar att du tar ledigt resten av dagen, då denna behandlingsformen går djupt och du behöver ta det lugnt efteråt!

Om jag får ge en personlig kommentar så sov jag i 14 timmar efter min första behandling. Helt underbart mot mina sömnstörningar!

Berörings- Avslappningsmassage

När stressen är så stor att man knappt kan andas, när tankarna roterar, när kroppen värker och själen skriker så kan mjuk beröring vara enormt läkande och välgörande. Vi pratar om dina behov och anpassa beröringens styrka efter dina önskemål.

Parmassage  från 950:-/person

Vill du bjuda din partner, bästa vän, mor eller far på något speciellt så har du möjligheten att boka in en parmassage.

Ni väljer själva vilken massageform ni vill ha, ligger sidan om varandra på var sin massagesäng och njuter av behandlingen som vi erbjuder er.

Efteråt vilar ni på de mysiga schäselonger äter till exempel fräsch frukt, nötter och lite annat smått och gott.

Dricker vatten med citron i, nypressad apelsinjuice eller / och en varm kopp te för återhämtning som vi serverar till er. På sommaren erbjuder vi flera olika smoothi gjord av ekologiska råvaror.

Allt är ekologiskt förstås!


Program : 

1,5 timmar behandling, hotstone / helkroppsbehandling även terapeutiskt djupgående om du så önskar. Ca 30 minuter eller längre för återhämtning och mys där ni serveras ovannämnda.

Räkna med  2 timmar sammanlagt. )


 


 

 


 

från 950:-/person

bottom of page