top of page

                            Vid din Sida- Zija -Erbjudande- Presentkort

Här nedan ser ni knappen som leder till en fantastiskt organisation som tar hand om våra  äldre hemlösa pensionärer . Skänk en slant <3

hjärta_2.png

Vad gör Zijas produkter så SPECIELL?

 

Vad vore en terapeut utan kunskap kring mat och tillskott? Nu har jag testat en produktserie som kommer ifrån Zija international. Som satte en ny standard för kvalitet och renhet på alla sina produkter! 

Det fanns inte förr ! Förr jämförde man endast produkterna med varandra. Tack Zija finns det en kvalitetscertifikat som kallas Cert5.

1 Kontrollerade giftfria odlingar i RÄTT miljö för att garantera att växten i frågan är arttypiskt i utseende, innehåll och smak.

2 Skonsamma skördemetoder. Oftast från hand. Torkning av plantan i skuggan.

3 Tillverkning av produkten som garanterar medicinskt renhet

OCH kontroll av varenda en produkt på renhet och "levande celler" Med detta menas att man kontrollerar genom laserscanning att produktens innehåll verkligen korresponderar med dina celler !

4 hela kedjan övervakas noga. Där ingår även rengöring av ,maskinerna mellan varje serie. Även om det skulle vara samma produkt!

5 Leverans. Hantering, förpackning och leveransen ska vara så miljövänligt som möjligt men även bra för produkten.
 

ERBJUDANDE

ÄR DU du EN av dom som tar CHANSEN ?

Jag letar efter människor som har problem med lymfa, eller fibromyalgi eller annan kroniskt smärta. 
I o med det kommer in många klientberättelser kring mycket positiva förändringar i sjukdomsbilden i samband med supermixen så vill jag testa det och erbjuder er en mycket förmånlig deal :
Du köper Supermixen per autoship i 3 månader och får behandling samt coaching som är anpassat till din sjukdomsbild för motsvarande värde GRATIS !
Värde 3350:- 
Beloppet är uppdelad över 3 månader!

Naturligtvis kan jag inte lova hur det exakt kommer att påverka ditt liv och din hälsa. 
Men det är är värd en chans enligt många !

Vad är Supermix? 
Det är en superfood. Superfood kallas alla plantor som har en otroligt stor innehåll av näringsvärden. Supermix är ett pulver som består av en enda planta, Av blad, frukt och frö. Plantan heter Moringa oleifera ( finns olika sorter) som odlas ekologiskt vid Himalayas fot där den även växer naturligt. Den har över 
90 näringsämnen
46 antioxidanter
36 antiinflammatoriska ämnen 
20 aminosyror inklusive de vi inte kan framställa själva.

Som sagt Superfood!

RING om du är intresserad och vill veta mer 070 335 2441

supermix.jpg
zija4.jpg
zija6.jpg
lymfa ben mage 12 januari.jpg
lymfa bantning 12  jan.jpg
bantning 2 feb.jpg

Detta gjorde Zija för mig mellan 11 januari o 2 Februari! Men då använde jag mig även av några andra produkter i denna serien! Det var INTE svår!

Men Supermixen tog väck mitt bland annat sockersug, min kroniskt inflammation, min hjärndimma mina ledsmärtor OCH jag fick ca 8 timmar MER ENERGI ! och det är endast några fördelar :-) 

bottom of page