top of page
  • Skribentens bildGabriele

Att möta en medial människa skrämmer dig ?

Det är ingen fara, jag lovar:

Jag känner att det är på plats att berätta hur det är att möta människor med mediala förmågor.Helt normalt ;-)

De flesta terapeuter har mediala förmågor. Ibland vet dom om det och ibland inte. Många ger healing även om de inte tror på det. Tills de en dag upptäcker att det hettar till i händerna utan att de behöver kännas varmare för det. Klienten påpekar: Oj vilka varma händer du har. Smärtan plötsligt försvinner genom en beröring.

Du som möter en medialbegåvat människa, vet oftast inte om det. Och det finns många! Jätte många ! Även du kan ha en medial begåvning och det känns så naturligt, att du inte ens vet om det :-D

Det som är verksamt i all kroppsterapi, healingen genom beröring och även utan beröring är förmågan att känna villkorslöst kärlek. Och kunna rikta den om man ger healing över distans. (Dock det är du som styr vart det ska tillämpas ) Att bege sig in i en stämning , ett tillstånd av villkorslös kärlek med allt vad det innebär.Det menas att de människor du möter inte dömer dig heller, inte klandrar dig eller känner något annat negativt mot dig.(Dalai Lama är mästare att hålla sig kvar i denna känslan.) Det är därför du kan känna en stor trygghetskänsla gentemot din terapeut utan att veta varför. Ja det är p g a att du blir sett och älskat för den du är.

Det krävs ett konsekvent arbete med sig själv för att upprätthålla känslan och eliminera känslor som avundsjukan ilska och istället utveckla att verkligen unna just denna personen det man var AV-undsjuk, generositet och tålamod/jämnmod istället och man håller på hela livet att lära sig.


Det finns många prövningar på vägen. Oavsett, även om man har en dålig dag så kan de flesta terapeuter kliva in i något som jag kallar för det terapeutiska rummet. Jag kan glömma allt som känns tungt och bara vill hjälpa just DIG. När du är hos mig så är du det viktigaste som finns.

Dessutom är det oetiskt att rota i ditt själsliv, du blir inte avslöjat så att säga. Det du inte vill avslöja stannar hos dig. Dock kan du under samtalets gång plötsligt få ett svar du verkligen behövde och då ( det är svår att förklara) hände det pga att du sökte just detta svaret. Hos mig är det så att jag bara VET . Det kallas för clearsience och triggas igång genom din önskning. Jag bara svarar utan att tänka efter. Men jag rotar aldrig. Det du inte vill att jag ska veta, vet jag inte .

Så kära ni, det finns ingenting att frukta. Bara för jag inte har berättat om det så är jag samma person du mötte sen ett tag .

💗


15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page