Vem är jag / Vi

av | maj 8, 2019

Massage för dig i Simrishamn eller Sjöbo med omnejd

För dig i städer så som Sjöbo och Simrishamn med omnejd erbjuder jag allt från massage till vägledning

 

Vem är jag?

Mitt namn är Gabriele,  jag är diplomerad massör med utökat kompetens i riktning mot medicinsk massageterapeut. Jag har bland annat gått flera pedagogiska och terapeutiska utbildningar i mitt liv, för både människa och häst. Därmed kan jag ge dig i närheten av Sjöbo och Simrishamn all den hjälpen du behöver inom bland annat massage. Jordnära yrken som biodynamisk grönsaksodlare och mjölkproducent gör att jag står med båda fötterna på jorden. Dessutom har jag även lärt mig att köra stora maskiner, plöja jorden och annat som behövs för att bedriva ett stort lantbruk.

En period i mitt liv arbetade jag hos Farmartjänst, något som gav mig erfarenheter inom byggbranschen, stordjurhållningen, återvinningscentralen, sockerbruket, trädbeskärning, fruktodling mm. Där fick jag även insikten i hur kroppens slits.

Utöver det har jag arbetet med hästar i sammanlagt snart 30 år. Det har gett mig ett stort mått av självdisciplin, inkänningsförmåga, mjukhet, lyhördhet men även integritet och pondus. Detta har resulterat i en speciell metod att lära hästen och lära sig av hästen som jag kallar för Horsecommunication TWOWAY där hästen verkligen får komma till tals. Då lärde jag mig koderna i deras sociala liv och blev upptagen som flockmedlem. I dagsläget både behandlar och arbetar jag fortfarande med hästar och ekipage. Den typen av arbete öppnade upp till en mer andlig förmåga för djurkommunikation.


Mina utbildningar:

Förutom att jag är utbildad diplomerad massör i svensk klassisk massage, avancerad massage (utbildat av Svenska Hälsoteamet som står för djup och kunskap) , så är jag hästfysioterapeut och utbildad läkepedagog för barn och ungdomar (6-årig utbildning). I denna utbildning ingick även massage, och speciellt då den rytmiska massageformen efter Hauschka.
Bortsett från det är jag dessutom laserterapeut, djupvågs/fascieterapeut (bindväv) och certifierad i Dornmetoden, där jag arbetar med bäcken, ryggrad och leder.

Jag brinner för att kunna arbeta individuellt samt holistiskt med varje enskild individ under behandlingar så som massage. Utveckling i kropp och själ är viktiga byggstenar för vårt välbefinnande och därför vidareutbildar jag mig även till medicinsk massageterapeut och certifierad massör.

Genom mina omfattande erfarenheter känner jag mig väl rustad inför denna spännande uppgift – att få möta Er i exempelvis Sjöbo och Simrishamn med omnejd i olika terapeutiska sammanhang.


Ha en fin dag och hjärtligt välkommen!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress: Gysåsvägen 3, 272 96 Gärsnäs

Telefon: 070 335 2441

E-post: gyasspiritandsoul@gmail.com