Kosttillskott och Vikthantering

av | nov 25, 2020

Kosttillskott och Vikthantering

Genom mina egna erfarenheter med smärtproblematik, inflammationer i hela kroppen, hjärndimma, burnout med mera har jag verkligen erfarit hur viktigt det är att kroppen få i sig jämt alla byggstenar och substanser den behöver för att kunna fungera som den ska !

En kropp i balans ger upplevelser av livsgnista, smärtfrihet, fokus, pigghet, ork, bra sömn och genuint bra hälsa. Nästan ingen klarar sig mer utan någon form av tillskott helt enkelt på grund av näringsvärde i våra marker har nästan försvunnit jämförd med 1950.

Just nu är det ännu viktigare att kunna upprätthålla ett bra immunsystem genom att vi tillför vår kropp så mycket näring vi bara kan. Och det är inte lätt, samt att vår livsstil stödjer oftast inte rutinen, tiden och oftast ekonomin för att kunna handla in det man ska ha!

Sen behövs det ordentligt med vetande så man inte blandar ihop olika substanser som tar ut varandra! Så snart vi hamnar i stress så behöver vår kropp ännu mer näring och immunsystemet sjunker.

Jag har letat i 2 år nu efter en produkt /er som är så komplett och bredd i sin hjälp det bara går och dessutom ska de vara prisvärda.
Jag vill verkligen påstår att jag har fått ett nytt liv, ett nytt välmående genom dessa produkter jag presenterar här. Enkelt att använda och nästan komplett.

I och med det handlar om näringsämnen (wholefood) grönsaker, frukter och bär ,medicinska svampar och örter (extraherade) och innehåller även pro-och prebiotika samt enzymer  så är reaktionerna olika. (Det är inga mediciner där man tar 5 droppar !) Några kan känna av direkt av mer energi och andra bättre sömn. etc

En effekt av att en kropp kommer mer och mer i balans är en naturligt vikthantering. Jag själv gick ner 5.5 kilo inom 5 veckor, har nu oanade energier, fått superbra sömn och min smärta är under kontroll!

Vill du läsa mer om vad andra upplever så kan du gå till en grupp på FB som heter 100% Epic och 100% Epic Sverige

Kika in HÄR för en snabb presentation, innehållsdeklaration och beställning. Det mest prisvärda är paketet som heter Elev8 och Acceler8

Du får gärna ringa mig på 0703352441 eller skriv ett meddelande !

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Adress: Gysåsvägen 3, 272 96 Gärsnäs

Telefon: 070 335 2441

E-post: gyasspiritandsoul@gmail.com